18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024

De Vlindershow van K3 in première in Hasselt

K3
© Christof Desmedt

Vandaag ging de nieuwe show van K3 – ‘K3 Vlindershow’ – in première in de Ethias Arena in Hasselt. Net zoals in hun vorige show, moeten moeten de meisjes het ook deze keer opnemen tegen een slechterik. Maar het is vooral een show vol K3-muziek geworden.

Je zou denken dat het went; optreden voor een bomvolle zaal maar “we hebben nog steeds de nodige portie zenuwen,” aldus Klaasje.  Hanne treedt haar meteen bij en verklaart waarom ze deze keer nog wat zenuwachtiger zijn dan anders: “Voor deze show moeten we dansen én zingen op rolschaatsen.  Ik dacht de hele tijd ‘als ik maar niet op mijn doos ga’,” lacht ze.

De nieuwe show zit vol muziek, maar dat zijn niet alleen nieuwe nummers. Speciaal voor de ouders, maken ook de grote klassiekers hun opwachting.  “We hebben ook aan de volwassenen gedacht,” zegt Marthe.  “Er zitten grapjes in onze show die voor de allerkleinsten niet meteen duidelijk zullen zijn, maar de papa’s en de mama’s zullen ze wel snappen,” vervolgt ze.

De K3 Vlindershow is één van de meest succesvolle K3-shows tot nogtoe.  Onlangs kondigde Studio 100 aan dat er al meer dan 100 000 tickets voor de show de deur uitgegaan zijn.  Na de première die vandaag plaats vond, volgen nog ongeveer tachtig shows in België en Nederland.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today