6 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 maart 2024
6 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 maart 2024

De winter start vandaag al voor Louis Flion

De West-Vlaamse Louis Flion is een creatieve duizendpoot die bij velen een belletje zal doen rinkelen. Hij presenteert op nationale radio, trok de voorbije zomer langs tal van festivals met een camera om er de sfeer op te snuiven en stond op tal van podia om met zijn ‘engelenstem’ Vlaanderen aan het feesten te brengen. Maar na de partyknaller ‘Pief Poef Paf’  start voor Louis nu reeds de winter met een opvolger van jewelste: ‘Vol Met Alcohol’.

Louis bewandelde de voorbije jaren met héél veel goesting verschillende paden om een half jaar terug te landen op de plek waar hij zich meer dan ooit thuis voelt. Hij trekt nu volop de kaart van ambiance sinds zijn single ‘Pief Poef Paf’ en heeft vanaf dat moment ook een nieuwe wind laten waaien door zijn team.

Louis: “Mijn vorige single werd een meezinger onder de studenten en nu ben ik helemaal klaar om door te knallen. Ik ademde nieuwe lucht in, vermoedelijk afkomstig van de Noordpool of Australië en dook de studio in. Met mijn nieuwe single ‘Vol Met Alcohol’ geef ik deze week het startschot voor een leuke winter vol met alcohol. Ik heb één gouden raad voor alle après-ski hutten : blink die tapkranen maar op want ik ben helemaal klaar om van elke avond een knalfeest te maken!”

Bekijk de videoclip van ‘Vol Met Alcohol’ via : https://youtu.be/7nahmVogxXE

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today