3 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023
3 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023

Dennis uit Blind Getrouwd ontkent gerucht: “dat klopte niet”

Nathalie en Dennis in Blind Getrouwd
Foto: DPG Media

In het meest recente seizoen van ‘Blind Getrouwd’ zagen we dat Dennis Volkaerts werd gekoppeld aan Nathalie Rots. De twee wisten elkaar snel te vinden en probeerden een mooie relatie uit te bouwen. Tijdens het beslissingsmoment werd al gauw duidelijk dat het koppel toch geen toekomst zag samen en ze besloten samen om er een punt achter te zetten.

Nadien bleek dat Dennis eigenlijk ‘ja’ had willen zeggen, maar dat de onzekerheid te hard overheerste. Maar Dennis wil in Story graag even de puntjes op de i zetten. “Vlaanderen heeft daar een fout beeld van. Iedereen dacht dat ik heartbroken was, maar Nathalie en ik zijn na de laatste opnames nog een hele periode blijven afspreken om te kijken of onze relatie nog te reden viel. Maar op een bepaald moment moet je gewoon de knopen doorhakken.”

Dennis en Nathalie zijn niet bij de pakken blijven zitten. Ze gingen dan wel uit elkaar als koppel, de twee zijn nog steeds goede vrienden. Bovendien heeft Dennis ondertussen liefdesgeluk gevonden bij een nieuwe partner.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today