7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Dertigers-actrice blijft kinderloos: “ik heb geen moedergevoelens”

Ellen Verest
Foto: VRT

Ellen Verest heeft in ‘Dertigers’ haar eerste grote acteerrol beet. “Ik heb eerst in de zorgverlening gewerkt tot ik besliste dat ik toch voor mijn eerste liefde moest kiezen: acteren”, onthult de 36-jarige actrice in Dag Allemaal.

Haar personage ‘Nora’ is is een jonge moeder die naar haar tweede baby verlangt, maar zelf heeft de actrice geen kinderwens.

“Ik heb nooit echte moedergevoelens gehad”, geeft Ellen Verest ruiterlijk toe in Dag Allemaal. “Mensen vinden het vreemd als ik dat luidop zeg.”

“Vroeger dacht ik ook dat dat wel zou veranderen als ik iemand zou ontmoeten. Maar intussen zijn mijn vriend en ik zeven jaar samen en is er nog niets veranderd.”

“Al op onze eerste date flapte Tom eruit dat hij liever niet aan kinderen wou beginnen. Het was goed dat we dat van elkaar wisten”, aldus de actrice die blij is dat ze beiden op dezelfde golflengte zitten.

Nochtans heeft Ellen een goede band met haar neefjes en nichtjes: “Kinderen trekken ongelooflijk naar ons en hangen vooral bij Tom om zijn nek. Velen denken dat wij goede ouders zouden zijn.” Maar zelf heeft Ellen Verest die kinderwens nooit ervaren, geeft de Dertigers-actrice toe in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today