19 °C Antwerpen, BE
woensdag 5 oktober 2022
19 °C Antwerpen, BE
woensdag 5 oktober 2022

Die Helene Fischer Tribute Show komt naar Kursaal Oostende

Helene Fischer Tirbute
© RV

In België zagen we Helene Fischer nog niet vaak maar dankzij Helene – Die Helene Fischer Tribute Show kan je genieten van een avond die helemaal in het teken staat van de grootste hits van de populairste Duitse artieste van dit moment.   

De echte Helene komt natuurlijk niet naar Vlaanderen maar wel Laura Heinz, een professioneel musicalzangeres die met haar glasheldere en krachtige stem de Helene Fischer-songs met evenveel gevoel en kunde vertolkt als het origineel. Zelfs de grootste fans van de échte Helene Fischer lieten zich in het verleden al misleiden. Het mag dus geen verbazing wekken dat Heinz reeds meermaals met deze show schitterende in Duitsland. Haar podiumperformance is een doorslag van deze die de échte schlagerster op de bühne brengt. Niet te verwonderen als u weet dat Heinze zoals ook Helene Fischer via de musical geleerd hebben hoe het publiek te bespelen.

Tijdens de Tribute wordt Laura Heinz begeleid door een zevenkoppige live-band die voor een levensechte “Helene Fischer-sound” zorgt. Ook dit zevental, met keyboard, gitaar, bas, slagwerk en blazer-sectie, is professioneel geschoold. Twee background zangeressen en een danser en danseressen zorgen voor een perfecte Helene Fischer-belevenis.

Praktisch

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today