22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Dina Tersago: “Ik heb dat al vaak gehoord” 

Foto: VTM

Dina Tersago is sinds haar overwinning bij Miss België niet meer van televisie weg te slaan. De presentatrice bij VTM blijft ontzettend populair en haar programma’s worden één na één een groot succes. 

Op televisie lijkt de presentatrice ook altijd goedgezind te zijn en dat spreekt de mensen enorm aan. Die vrolijkheid en goedgezindheid zou wel eens het geheim van haar succes kunnen zijn. 

“Ik heb dat al vaak gehoord dat ik altijd goedgezind en vrolijk ben, maar er is niemand die elke dag vrolijk opstaat. Ik besef wel dat ik een zondagskind ben. Van grote tegenslagen ben ik gespaard gebleven, maar ik heb het geluk ook altijd met beide handen gegrepen. En ik vind dat ik het mezelf én mijn omgeving verplicht ben om zo positief mogelijk in het leven te staan. Omdat ik heel erg geloof in het principe: als je positieve energie geeft, krijg je die ook terug. Het is oké om je eens slecht te voelen, ik ben ook niet altijd even goed gezind, maar ik zal dat nooit laten blijken als ik aan het werk ben. Die mensen verdienen mijn volle aandacht”, klinkt het bij Dina in Story. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today