11 °C Antwerpen, BE
vrijdag 9 oktober 2020
11 °C Antwerpen, BE
vrijdag 9 oktober 2020

Dina Tersago sloeg volledig in paniek: “ik was naar adem aan het happen en flipte helemaal”

Dina Tersago
Foto: DPG Media

Dina Tersago onthult hoe zwaar het als kandidaat in The Masked Singer is. Dina moest als de ‘Libelle’ afscheid nemen van het VTM-programma in de tweede aflevering. “Ik vond het toch een beetje teleurstellend dat ik er dan al uitvloog,” geeft de voormalige Miss België toe in Dag Allemaal. Al had Dina het in het begin van de repetities enorm moeilijk…

“Bij de eerste repetitie ben ik helemaal geblokkeerd. Ik zag amper iets door dat zwarte gaas, en met mijn oortjes in hoorde ik niets van wat rondom mij gebeurde. Bovendien was mijn evenwicht verstoord door die vleugels en het masker, dat me ook nog eens een claustrofobisch gevoel gaf,” vertelt Dina in Dag Allemaal.

“Ik was naar adem aan het happen en flipte helemaal. Toen ik van het podium kwam, ben ik in tranen uitgebarsten. ‘Ik stop!’ dacht ik,” aldus Dina Tersago. Maar dat kon natuurlijk niet zomaar.

Maar hoe zwaar het hele avontuur ook was, Dina geeft toe dat ze zich wel vreselijk geamuseerd heeft. Volgend jaar op Tomorrowland? “Die Libelle zou daar nog niet misstaan,” lacht Dina in Dag Allemaal.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today