15 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024
15 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024

Disney-musical ‘The Little Mermaid’ deze paasvakantie in Ethias Arena

The Little Mermaid
© Christof Desmedt

Op 13, 14 en 15 april brengt entertainmentbedrijf Marmalade de Disney-musical ‘The Little Mermaid’ naar de Ethias Arena in Hasselt. Net zoals in Flanders Expo Gent – waar de musical, geregisseerd door Frank Van Laecke, de voorbije kerstperiode liep van 13 december tot 7 januari – tekenen Ianthe Tavernier & Juan Gerlo opnieuw voor hun rol als Ariël en Prins Erik.

“We zijn overdonderd door de enthousiaste reacties van pers en publiek in Gent en zijn bijzonder blij dat we nu ook Hasselt kunnen laten genieten van dit uitzonderlijke spektakel”, vertelt producent Yoshi Aesaert. “Uiteraard verhuizen het imposante decor, de prachtige kostuums en de acrobatie en effecten mee naar de Ethias Arena. Ook onze ledwall van maar liefst 400m2 groot en het levensgrote schip zijn opnieuw van de partij!”

Naast Ianthe Tavernier en Juan Gerlo zullen ook Kobe van Herwegen (Sebastiaan), Hans Peter Janssens (Triton), Marc Lauwrys (Jutter), Frank Hoelen (Grimbert) en Nordin De Moor (Slijmbal), samen met het voltallige ensemble, er al vast en zeker bij zijn in Hasselt.

Praktisch

De Disney-musical ‘The Little Mermaid’ is te zien op 13, 14 en 15 april 2018 in de Ethias Arena Hasselt.  Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 35 euro via www.thelittlemermaid.be of telefonisch 070 345 345.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today