9 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Dit is de echte betekenis achter Niels Destadsbaders’ recentste single.

Foto: DPG Media

Op 10 september verscheen het nieuwe album van Niels Destadsbader. Daarop staan Niels zijn twee recentste singles ‘Nooit Alleen’ en ‘De Wereld Draait Voor jou’, waarmee hij Zomerhit won, samen met Regi. Op het album kunnen we ook zijn allernieuwste single ‘Sterker’ terug vinden. Het nummer heeft voor de zanger een speciale betekenis.

Niels schreef het nummer speciaal voor zijn goede vriendin Caroline, die vorig jaar in mei overleed aan haar strijd tegen pancreaskanker. Op dat moment zat Vlaanderen in lockdown en mochten we niemand bezoeken. Maar gelukkig kreeg Niels nog de kans om Caroline te bezoeken. “Niels had een verrassing voor haar”, vertelt Caroline haar zoon Mathis Vanhoyland in Het Laatste Nieuws.. “Hij had een nummer geschreven, en wilde het haar absoluut nog eens laten horen. Ze hebben een hele tijd met zijn tweeën alleen doorgebracht. Mijn mama was heel erg blij dat hij dat voor haar had gedaan. Het leek wel alsof er nog iets zou achterblijven van haar, dankzij dat nummer. Ze is later die dag overleden. Dit is een héél mooi afscheid geweest voor haar, denk ik.”

Haar familie is Niels heel erg dankbaar voor dit nummer. “Ook voor ons was dit erg waardevol”, zegt Dave, haar man. “Het voelt alsof er door dit nummer méér mensen afscheid van Caroline hebben kunnen nemen, alsof we er minder alleen voor stonden.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today