4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 februari 2024
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 februari 2024

Dit is de reden waarom Koen Crucke en Ruth Beeckmans ooit rivalen waren

Koen Crucke
© VIER

Wat velen misschien niet weten, is dat Ruth Beeckmans ooit te zien was in een kerstshow van Samson & Gert. Ze was er te zien als het nichtje van Alberto, gespeeld door Koen Crucke. Voor Koen resten er niks dan goede herinneringen aan die kerstshow en aan Ruth. “Ruth is een plezier om mee te werken. Ze is ontzettend professioneel en amuseert zich graag. Op de bühne was er wat rivaliteit – ze was de concurrent van Alberto – maar in de coulissen absoluut niet”, getuigt Koen in Tv Familie.

Dat Ruth zo geliefd is bij het Vlaamse publiek is volgens Crucke vooral door haar komische talent, iets wat niet iedereen gegeven is. “Ruth tovert bij iedereen een lach op het gezicht. Da’s geen talent dat je ontwikkelt, daar word je mee geboren.”

Koen heeft dan ook veel bewondering voor iemand als Ruth. Hij houdt van haar humor en hoe ze zich keer op keer smijt voor een rol of programma. “Vaak haalt ze letterlijk alles uit de kast om het publiek te entertainen. En dat maakt mee het verschil tussen goeie en middelmatige actrices en acteurs”, aldus Koen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today