6 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 maart 2024
6 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 maart 2024

Dit zijn de Vlaamse stemmen in Frozen II

Frozen II
@Walt Disney

In de langverwachte animatiefilm Frozen II van Walt Disney Animation Studios reizen Elsa, Anna, Kristoff, Olaf en Sven ver buiten de grenzen van Arendelle op zoek naar antwoorden. Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? De koningin droomt ervan om de waarheid te ontdekken, maar het antwoord zou haar koninkrijk wel eens in gevaar kunnen brengen…
In de film ontmoeten we opnieuw de magische Elsa (vertolkt door Elke Buyle) die zich maar blijft afvragen waarom ze geboren werd met magische krachten. Haar eeuwig optimistische zus Anna, met de stem van Aline Goffin, is uiteraard ook weer van de partij en staat haar zus bij in haar zoektocht. Maar welke waarheden staan Anna en Elsa op te wachten wanneer ze het onbekende verkennen en zo naar een magisch bos ver weg van Arendelle reizen?
Ook het trouwe rendier Sven en de grappige sneeuwpop Olaf (vertolkt door Govert Deploige) vergezellen Anna, Elsa en Kristoff (met de stem van Guillaume Devos) op hun reis doorheen het onbekende, op zoek naar antwoorden over het verleden.
In de film herkennen we ook Ivan Pecnik als luitenant Mattias, Jasmine Jaspers als koningin Iduna, Dieter Troubleyn als koning Agnarr, Pieter Klinck als Ryder, Sara Gracia Santacreu als Honingmarijn, Ron Cornet als Koning Runeard, Anton Cogen als Pabbie, Ludo Hellinx als de Northuldra Leider, Sophia Couvreur als de kleine Anna en Eva Mertens als de kleine Elsa.
Verder horen we ook nog Andres Vercoutere, Cathy Petit, Chantal Kashala, Dimitri Verhoeven, Gerdy Swennen, Karina Mertens, Lotte De Clerck, Rudi Giron en Tim Saey aan het werk. De regie is onder leiding van Karina Mertens, met vertaling door Anne Mie Gils en Marie Van den Bogaert.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today