18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024

Doortje uit De Kampioenen overwoog opvallende carrièrewending: “ik wilde een ander beroep kiezen

Ann Tuts
© Medialaan/VTM

Elke zondagavond zien we Ann Tuts als ambulancier in ‘Onder Vuur’. Daarnaast zien we haar ook regelmatig verschijnen in haar meest iconische rol als Doortje Van Hoeck in ‘Fc De Kampioenen’. Heel even werd aangekondigd dat er nog 8 nieuwe afleveringen zouden komen van ‘Fc De Kampioenen’, maar door de dood van Johny Voners, werd dat plan van tafel geveegd. En dat was voor Ann een serieuze streep door haar rekening.

Ann begrijpt de keuze voor het annuleren van de afleveringen maar al te goed. Voor de hele ploeg voelde het niet meer juist aan om afleveringen te maken zonder Johny. Niet veel later kwam Corona en dat zette de actrice aan het denken. “De dood van Johny was een zware slag. Zijn heengaan zorgde voor het stopzetten van de afleveringen, wat lange tijd een vaste bron van inkomsten was. Ik maakte me bovendien ook zorgen over mijn papa van 87. Ik heb in die periode oprecht nagedacht of ik geen ander beroep zou kiezen”, legt Ann uit in Dag Allemaal.

Ann houdt van koken, dus kwam het idee van traiteur wel eens in haar gedachten op. Maar zover is het uiteindelijk niet gekomen, maar zeg nooit nooit.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today