8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024

Dorien Reynaert beleeft akelig moment tijdens bevalling: “zoontje ademde niet”

Dorien Reynaert beleefde een zorgeloze zwangerschap tot ze twee maanden voor de bevalling haar knie brak tijdens een ongelukkige val bij een wandeling met haar hond Maurice. De actrice had zoveel last van haar knie dat de bevalling twee weken vroeger dan voorzien werd ingeleid. Maar toen liep het opnieuw fout…

De bevalling kon vroeger ingeleid worden omdat de baby helemaal volgroeid was. De bevalling zelf verliep ook voorspoedig, getuigt Dorien Reynaert in Dag Allemaal. “Na een paar uurtjes was Wolf er al. Maar toen de navelstreng werd doorgeknipt, bleek hij niet te ademen…”

Even was er paniek bij de kersverse ouders, maar de gynaecoloog wist hen te vertellen dat dat wel vaker gebeurt bij pasgeboren baby’tjes. “Zo was ik toch min of meer gerustgesteld”, aldus Dorien Reynaert in Dag Allemaal.

Toch was de actrice blij dat haar echtgenoot Robin bij haar was toen de kleine Wolf in de couveuse werd gelegd. “Het duurde tot twee uur na de bevalling voor we ons zoontje, gezond en wel, mochten vastpakken. Dat leek voor ons een eeuwigheid”, blikt Dorien Reynaert terug op die akelige eerste uren na de bevalling.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today