13 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 maart 2023
13 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 maart 2023

Dramatisch nieuws voor Marjolein uit Blind Getrouwd: “ze moesten mijn baarmoeder weghalen”

Dramatisch nieuws voor Marjolein uit Blind Getrouwd: “ze moesten mijn baarmoeder weghalen”

Foto: VTM

Kent U Marjolein Faes nog? Natuurlijk kent u haar nog! Vier jaar geleden werd Marjolein tijdens seizoen 3 van ‘Blind Getrouwd’ aan Mike gekoppeld. Helaas werd dat huwelijk geen succes, hun wegen gingen uit elkaar.

Er is de afgelopen jaren best veel gebeurd in het leven van Marjolein, één feit deelde zij op haar sociale media: een jaar geleden heeft Marjolein haar baarmoeder moeten laten weghalen.

“Ja, het was een moeten. Zo eentje vanuit zelfzorg. Er waren namelijk al 3 vleesbomen aan het groeien in dat kleine vrouwenorgaan van me. En eentje ervan was al zo groot als een mandarijn”, vertelt Marjolein die eindelijk klaar is om haar verhaal te delen. De ingreep gebeurde op 18 februari 2021. “Een dag om nooit meer te vergeten. Die dag dat ze m’n baarmoeder hebben verwijderd. Ik had al maanden lang regelmatig last van migraine, verschrikkelijk pijnlijke maandstonden met énorm veel bloedverlies. Zóveel dat ik zelfs niet buiten durfde komen”, geeft Marjolein toe.

“Na een ‘second opinion’ bij een heerlijk lieve gynaecologe, werd er mij aangeraden om te kiezen voor een hysterectomie. BAM!!”, gaat Marjolein verder. 

“Ik heb nooit een kinderwens gehad, maar ik kan je verzekeren… wanneer het simpelweg geen optie meer is… komt het keihard aan. Wist ik toen veel dat de miserie pas na de operatie kwam…”, reageert Marjolein.

Ondertussen heeft Marjolein een boek geschreven met de titel ‘Het is oké’. Er waren meer dan voldoende redenen om haar verhaal te schrijven én te delen.

Een onmogelijke liefde, een veeleisende job en amper een moment van rust: het waren slechts enkele factoren die Marjolein Faes deden afstevenen op een burn-out. In ‘Het is oké’ vertelt de sensitieve coach haar verhaal – no-nonsense, in geuren en kleuren en zonder roze bril. Aan de hand van anekdotes uit haar eigen leven spit ze in het boek grondig uit hoe het zover is gekomen. En ze kijkt ook verder, naar hoe ze het in de toekomst anders kan aanpakken en anderen kan inspireren.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today