22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

Duikt Hugo Sigal binnenkort op in ‘Familie’?

Foto: Fonny Gijsels

Het gaat weer beter met Hugo Sigal. Na de dood van zijn vrouw Nicole Josy ging het een stuk minder met de man, maar door de steun van vrienden, familie en fans klimt de man uit een diep dal.

Zo denkt hij alweer volop aan de toekomst en de plannen die hij zou willen maken. Zo is hij nog altijd vastbesloten om te zingen en misschien ook wel te acteren.

“Onze goede vriendin Janine Bischops heeft me al gevraagd of ze bij de makers van ‘Familie’ eens mag polsen of ze geen rolletje voor me hebben. We zien wel wat de toekomst brengt. Een stemmetje inspreken in een animatiefilm staat wel bovenaan mijn bucketlist. Daar sta ik nu al voor open”, zegt Hugo in Story.

Hugo en Janine samen op de set, dat zou niet de eerste keer zijn. Ze stonden al samen op de set van ‘#LikeMe’ waar ze een koppel moesten spelen.

“Dat voelde heel vertrouwd aan, want Janine is al 50 jaar onze hartsvriendin. We kennen elkaar door en door. We lachen veel af, net als Colleke is zij ook een zotte doos, maar we kunnen ook goed praten. In deze moeilijke periode is zij een heel grote steun voor mij.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today