21 °C Antwerpen, BE
donderdag 17 september 2020
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 17 september 2020

EBE brengt Valentijnssingle uit 'Zonder Jou'

Met de start van het nieuwe seizoen The Voice Kids blikt Ebe Mogyoros (15 jaar) terug op een mooi parcours dat hij mocht afleggen ná zijn deelname vorig jaar. Het was het startschot van heel veel muziek en optredens, samenwerkingen en singles. Zijn vierde single is net als zijn voorgaande zelf geschreven en draagt de titel ‘ZONDER JOU’.

De 15 jarige singer-songwriter dompelt zich met de nieuwe single volledig onder in de sfeer van Valentijn, al is dat opnieuw op de typische EBE-manier. Waar iedereen kiest voor de zeemzoete ballades kiest de jonge verhalenverteller voor een uptempo song met een ruwere sound dan we van Ebe gewoon zijn.

EBE: ‘Ik ben jong en krijg van mijn management en producer de kans om mijn eigen songs te schrijven en uit te werken. Daarin mag ik vrij ver gaan in het aftasten van stijlen en genres. Ik ben daar Stijn, mijn producer, enorm dankbaar voor want hij laat elke song die ik schrijf zo klinken zoals ik dat in mijn hoofd heb. Het zal er ook voor zorgen dat het album waaraan ik hard werk geen verzameling zal zijn aan zelfde nummers. Ik wil vooral songs die heel verschillend zijn qua muzikale invulling aan elkaar gelijmd met de rode draad doorheen elke song: een verhaal vertellen.”

De nieuwe single ‘Zonder jou’ gaat over de liefde en komt ook uit met Valentijn.

EBE: ‘De song is inderdaad een soort van liefdesliedje, alleen gaat het over een liefde die er nog niet is. Ik krijg die vraag vaak of dit een autobiografisch nummer is, maar dan moet ik meteen zeggen dat ik dit verhaal puur verzonnen heb. Voor de liefde heb ik momenteel niet meteen tijd. De combinatie school en muziek is voor mij op dit moment perfect.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today