16 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
16 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Echtgenoot Leah Thys overleden aan corona: “het is héél snel gegaan”

Foto: VRT

Leah Thys beleeft moeilijke momenten. Ze verloor haar echtgenoot Jos aan corona en belandde zelf ook in het ziekenhuis met een COVID-19-besmetting. Ondertussen revalideert ze thuis maar nog steeds krijgt ze zuurstof toegediend, onthult vriend des huizes Giullaume Devos.

De voormalige Familie-acteur kent zijn voormalige docente goed en is al vele jaren een vriend des huizes. In Primo vertelt Devos hoe Leah hem vertelde dat zij en Jos besmet waren geraakt met het coronavirus.

“Natuurlijk was zij bezorgd”, getuigt Guillaume Devos in Primo. Jos was immers long- en hartpatiënt. “Corona is ook één grote loterij. Je hebt mensen die nul symptomen hebben of slechts één dag ziek zijn.”

Maar je hebt ook anderen. “Axel Daeseleire, zelf maar in de veertig, lag dan weer tien dagen in een kunstmatige coma. En voor andere mensen loopt Covid-19 helaas fataal af. Bij Jos is het ook snel gegaan. Als je onderliggende aandoeningen hebt én op leeftijd bent, kan het blijkbaar vlug bergaf gaan”, aldus een emotionele Guillaume Devos in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today