8 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 februari 2023
8 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 februari 2023

Echtgenote Herman Verbruggen: “onze dochter is een mirakel”

Foto: Photo News

Herman Verbruggen en Petra De Pauw hebben twee kinderen samen, maar bij de geboorte van hun tweede kindje liep het bijna fataal af. De kleine Billie werd immers drie maanden te vroeg geboren…

“En ze woog 920 gram”, getuigt Petra in Dag Allemaal. “De gynaecoloog en de mensen van neonatologie noemden haar een mirakel. Ze hadden niet gedacht dat Billie er nog door zou komen”, doet de echtgenote van ‘Markske’ uit FC De Kampioenen haar verhaal.

“Maar ze is een vechtertje. Dat zag je meteen aan haar blik. Daarom noemden ze haar ook ‘De Kampioen van de afdeling’”, blikt Petra De Pauw terug op die moeilijke periode.

De trotse mama hield ook kleine littekens over aan haar tweede zwangerschap: “Toen ik tijdens mijn zwangerschap in het ziekenhuis plat moest liggen, kreeg ik om de twee dagen een infuus. Daar heb ik kleine littekens aan overgehouden op mijn handen.”

Ook dochter Billie heeft dergelijke littekentjes. “Af en toe slaan wij onze handen tegen elkaar en zeggen we: ‘Dat is onze tattoo, hé!’ Billie is Pippi Langkous voor mij. Een kleine rebel, en toch heel kwetsbaar. Ze is een erg schattig kind. Maar dat mag ik zeker niet meer zeggen nu ze puber is?” lacht Petra De Pauw in Dag Allemaal over haar ondertussen 14-jarige dochter.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today