19 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
19 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Eddy Planckaert bergt droom op

Foto: VRT

Eddy Planckaert en zijn gezin zijn al een tijdje aan het bouwen aan ‘château Planckaert’. De droom van Eddy blijft dan ook nog steeds om in Frankrijk te gaan wonen, het liefst met de hele familie.

Maar die droom lijkt nu in duigen te vallen. De kinderen en kleinkinderen van Eddy zien het niet allemaal zitten om naar Frankrijk te verhuizen.

Francesco en Magali blijven liever de chalets in Lesterny uitbaten en de kinderen van Christopher en Stephanie gaan liever naar school in België. En ook Junior verkiest liever België boven Frankrijk om daar zijn racecarrière uit te bouwen.

Eddy heeft de droom lang gehad, maar beseft nu ook dat hij die droom stilletjes aan moet gaan opbergen, schrijft Dag Allemaal.

“Dat zal niet meer lukken. We zullen wel het kasteel runnen en daar veel samen zijn, maar de kinderen en kleinkinderen zullen hun tijd wellicht fiftyfifty verdelen tussen de Ardennen en Lurcy-Lévis. Die gasten hebben ook hun leven en je moet dat een beetje loslaten. Nee, het is geen makkelijke periode….”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today