8 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024

Eddy Planckaert haalt zwaar uit naar Christopher: ’Wat hebt gij nu uitgestoken?’

Foto: VRT

De tienerzwangerschap van Stephanie Planckaert beroerde gans Vlaanderen. De familie Planckaert werd toen gevolgd door een cameraploeg van VTM en Christopher getuigt nu over die heftige periode. Vooral de reactie van Eddy Planckaert kwam hard binnen bij Christopher…

“’Wat hebt gij nu uitgestoken?’ was één van de eerste dingen die Eddy tegen me zei toen we vertelden dat Stephanie zwanger was. Die zin hakte er bij mij in”, onthult Christopher in het boek ‘De familie Planckaert, zoals we echt zijn’. Al had Christopher natuurlijk wel begrip voor de eerste reactie van zijn schoonvader…

“Wat had ík gedaan? Ik kon daar op dat moment geen sluitend antwoord op geven”, geeft Christopher ook zelf toe in een fragment uit het boek dat Humo publiceert. “Ik weet dat er veel over gezegd en geschreven is, maar ik kan met de hand op het hart zeggen dat wij niet onveilig vreeën”, getuigt de schoonzoon van Eddy en Christa Planckaert.

“Stephanie nam inderdaad de pil niet, ook al had ze wel aangegeven dat ze die wilde nemen. Maar bij de Planckaerts doen ze niet aan voorbehoedsmiddelen, dus dat was niet iets dat daar zomaar voorhanden was”, vertelt Christopher openhartig in het nieuwe boek over de Planckaerts.

“Hoe het dan is kunnen gebeuren? Die vraag durft me zelfs nu nog af en toe te overvallen, maar eigenlijk is dat nu niet meer relevant. Iluna is een godsgeschenk en ik noch Stephanie hebben er ook maar een seconde aan gedacht om een abortus te laten uitvoeren”, klinkt het niet zonder trots bij Christopher in het boek ‘De familie Planckaert, zoals we echt zijn’.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today