19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024
19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024

Eddy Planckaert: “Hij gebruikt zijn talent te weinig”

Foto: Groep24

Eddy Planckaert en Christa Planckaert hebben drie kinderen waar ze apetrots op zijn. Stephanie vindt haar weg in de wereld van televisie en sociale media, Francesco is mee met zijn ouders op tournee in de theaters en ook Junior heeft zijn weg gevonden.

“Hij heeft wat tegenslag gehad met dat ongeluk in de rally. Toch is hij de man van de techniek en motoren. Hij moet zijn weg in die richting zoeken. Hij offert zich vaak op. Dan hebben ze hem nodig in de chambres d’hôtes, dan moet hij helpen op het kasteel, hij is overal bezig. Geef hem iets in zijn handen en hij doet er iets mee. Alle badkamers in de gastenverblijven heeft Junior verbouwd. Maar hij kan ook meubels maken, barbecues bouwen enzovoort”, klinkt het bij zijn trotse ouders in Primo.

Junior heeft vele talenten, maar is wel de stilste van de drie Planckaertkinderen. Maar als hij iets zegt, is het er volgens Christa wel altijd boenk op.

“Ik vind dat hij zijn talent te weinig gebruikt. Hij zou meer in zichzelf moeten geloven én hij moet dat allemaal beheerst doen. Geef hem in de rallysport twee jaar de tijd en hij draait mee aan de top. Dat is ook zo met dat drummen: hij moet daar iets mee doen, verdorie!”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today