21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Eddy Planckaert: “Ik kan heel snel de knop omdraaien”

Eddy Planckaert
Foto: Photo News

Wie Eddy Planckaert alleen op televisie bezig ziet, ziet iemand die altijd goed gezind is, vaak grapjes maakt en een echte familiemens is. Voor velen fietst hij vlotjes door het leven. Maar dat is natuurlijk het beeld dat we allemaal te zien krijgen op televisie.

“Ik trek mij juist alles wel aan, maar dat weten de mensen niet. En dat wil ik ook niet laten zien. Je moet mensen niet belasten met je problemen, zorgen en vraagtekens. Je moet dat zelf oplossen, vind ik. Ik ben iemand die mensen wil animeren, hen fijne tijden wil bezorgen”, zegt Eddy in Dag Allemaal.

Eddy wil de mensen gelukkig maken en dat lukt alleen door zelf ook positief in het leven te staan. Al kan hij ook eens overvallen worden door droefenis.

“Wanneer ik mij niet goed voel of een beetje tegenslag heb, kan dat gebeuren. Maar ik kan op een fractie van een seconde die knop omdraaien, niemand gaat dat zien. Diep in mij leef ik daar echter mee verder en verwerk ik dat op mijn eigen.”

Dan trekt Eddy naar het bos of gaat hij gewoon een eindje rijden. “Of gewoon op het toilet zitten. Ik vind dat een van de meest relaxerende plaatsen die er zijn. In mijn toilet hangt een grote spiegel, en terwijl ik daar zit met mijn broek op mijn enkels kijk ik mezelf diep in de ogen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today