22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Eddy Planckaert: “ik weet nu al dat dit pijn gaat doen”

Chateau Planckaert
VRT

De Planckaerts kochten drie jaar geleden een kasteel in Frankrijk om te renoveren, maar toen er een voorstel kwam voor een nieuw televisieprogramma rond de renovatie kwam het plotseling in een stroomversnelling. Praktisch is het allemaal niet zo eenvoudig georganiseerd te krijgen…

Hun chambres d’hôte zijn immers ook volgeboekt tot 2021. “Die gasten verwachten echt wel dat wij er zijn en voor het nodige entertainment zorgen. De bouw en het hout lopen nog als een trein. We kunnen wel stilaan afbouwen, maar dat gaat allemaal niet van vandaag op morgen,” vertelt Eddy Planckaert in Het Laatste Nieuws. “En dus word het puzzelen met de agenda’s.

Francesco, Christopher en Junior trekken deze maand nog met hun drieën naar Frankrijk want het nieuwe dak moet er voor de winter op liggen. “Ik weet nu al dat dit pijn gaat doen,” geeft de voormalige wielrenner toe. “Onze familie doet altijd alles samen, maar binnenkort zullen we een tijdje ‘opgedeeld’ worden. Vreselijke gedachte,” aldus Eddy Planckaert in Het Laatste Nieuws.  

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today