9 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024

Eddy Planckaert: “Je kan leren uit alle tegenslagen”

Eddy Planckaert
Foto: Photo News

De Planckaerts zijn terug! Voor een aantal weken kunnen we op zondagavond terug kijken naar ‘Château Planckaert’ en de evolutie zien van het kasteel dat de familie aan het renoveren is. Wie niet meer te zien is in de reeks, is mémé Clara die eerder dit jaar overleed.

Eddy is in ieder geval gelukkig dat ze terug op televisie te zien zijn en dat hij zo’n prachtige familie heeft. Voor Eddy zijn er tegenwoordig te veel mensen ongelukkig omdat ze niet weten hoe ze gelukkig moeten zijn.

“Ik ben ook de ene dag al wat gelukkiger dan de andere. Die mindere dagen moet je leren aanvaarden. Was Christa gelukkig toen haar mama stierf? Nee, maar ze is wel gelukkig dat ze 96 jaar is mogen worden. Je moet altijd uit alles het positieve halen”, zegt hij in Dag Allemaal.

De Planckaerts hebben de voorbije jaren al heel wat tegenslagen te verwerken gekregen, ze weten er dus mee om te gaan.

“Uit al die tegenslagen kan je leren, ook al ben je op dat moment niet gelukkig. Da’s een moeilijk antwoord, maar zo ben ik. Ik denk over alles na. Dus ja, ik ben zeer gelukkig. Ik ben blij dat ik kan ademen, dat mijn vrouw ’s morgens naast mij ligt, dat ik mijn potje koffie heb, … “

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today