27 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
27 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Eddy Planckaert moet levensstijl aanpassen

Foto: Groep24

Geen prettig nieuws voor Eddy Planckaert want hij kampt met hartritmestoornissen. De dokter liet hem weten dat hij leververvetting heeft en dat hij dringend meer moet gaan bewegen als hij nog lang bij Christa en de kinderen wil blijven.

Eddy is natuurlijk altijd druk bezig en ervaart heel veel stress. Maar wat begon met een hartoverslag en nadien ongemakkelijk zijn, lijkt nog toch serieuzer te zijn dan gedacht.

Planckaert moet meer gaan bewegen en dus wil Eddy meer willen gaan lopen en fietsen. Zijn leven is hem erg veel waard en dus wil Eddy daar ook alles voor doen.

Met het hart zelf van Eddy is gelukkig nog niks mis, maar met lever moet hij opletten. Die vervetting moet zo snel mogelijk verdwijnen.

De voormalig wielrenner weet wat hem te doen staat: meer bewegen en gezonder gaan eten. En gelukkig zit Christa dat helemaal zitten.

“We kunnen ook gaan wandelen. Maar dat doet hij niet graag. Al zal het ontspannen en niet aan zijn werk denken nog het moeilijkste zijn. Maar het is goed dat zijn hart in orde is.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today