21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Eddy Planckaert speelt rechter: “Ze worden opgevoerd als curiosa”

Chateau Planckaert
VRT

Eddy Planckaert en Christa Planckaert zijn sinds kort te zien in ‘Iedereen Beroemd’ als rechters die liefdesadvies geven. Een verschijning waarbij niet iedereen erg gelukkig is en waarbij door de kijkers heel wat kritiek op wordt gegeven.

Maar de kritiek vindt tv-criticus Jules Hanot meer dan terecht. “De openbare omroep voert hen haast op als curiosa. De VRT heeft dat niet nodig en ook Eddy en Christa niet”, klinkt het in Tv Familie.

Hanot vindt Eddy en Christa en de hele familie ontzettend lieve mensen en hij vindt dat het koppel soms wat meer tegen zichzelf moeten beschermd worden.

“Verkleed als rechters commentaar geven op de relatieproblemen van anderen… het is redelijk van de pot gerukt. Wellicht hebben ze een exclusiviteitscontract met de VRT. Wat betekent dat ze voor zowat alles ingeschakeld kunnen worden.”

Maar het mag ook gezegd worden dat het hen siert om zich een keertje op glad ijs te begeven. Maar Eddy en Christa doen zichzelf niet echt een plezier om dit te doen. Gelukkig nemen ook heel wat mensen het op voor het koppel: “Ik vind het juist heel tof en jullie hebben welopgevoede kinderen’ en ‘Niets aantrekken van al die kritiek. Jaloezie is een vies beestje’, staat er ook te lezen op sociale media..

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today