26 °C Antwerpen, BE
donderdag 8 juni 2023
26 °C Antwerpen, BE
donderdag 8 juni 2023

Eén verspreidt eerste beelden van de thrillerreeks Grenslanders

Grenslanders
© VRT/Eén

Eén verspreidde vandaag in primeur de allereerste trailer van de bloedstollende thrillerreeks ‘Grenslanders’, dit najaar te zien op Eén.

In deze nieuwe serie trekt Belgisch gerechtspsychiater Bert Dewulf (Koen De Bouw) zich het lot aan van een mysterieus Afrikaans meisje dat dolend werd aangetroffen in de grensstreek tussen West-, Oost- en Zeeuws-Vlaanderen.

Op hetzelfde moment onderzoekt de Nederlandse politie-inspecteur Tara Dessel (Jasmine Sendar) een bloederige schietpartij op een plezierjacht. Al snel blijkt er een verband te zijn tussen beide zaken. Wanneer Tara en Bert zich samen in de zaak vastbijten, ontdekken ze dat de inwoners van het grensgebied tussen Vlaanderen en Nederland al eeuwenlang op hun eigen manier omgaan met vreemdelingen. De Grenslanders verbergen ook geheimen die het daglicht nooit mogen zien…

De hoofdrollen in de reeks worden vertolkt door Koen De Bouw en de Nederlandse actrice Jasmine Sendar. Verder bestaat de Vlaamse en Nederlandse cast uit Wim Willaert, Herwig Ilegems, Adanna Unigwe, Sebastien Dewaele, Fedja Van Huêt, Monic Hendrickx, Ingrid De Vos, Chris Nietvelt, Anne-Laure Vandeputte, Astrid van Eck en Evelien Van Hamme.

‘Grenslanders’ is dit najaar te zien op Eén en NPO 3. De reeks zal vanaf 22 maart volledig beschikbaar zijn op Play en Play More van Telenet.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today