7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Eerste beelden van de film én nieuwe clip voor Nachtwacht!

Nachtwacht
© Studio 100

Groot nieuws voor de fans van Nachtwacht, die al een tijdje uitkijken naar de eerste beelden van de film. Dat wachten wordt nu beloond, want de filmtrailer van de allereerste Nachtwacht film ‘De poort der Zielen’ werd vandaag gelanceerd.

De allereerste bioscoopfilm van de populaire Ketnet-reeks Nachtwacht zal vanaf 12 december 2018 te zien zijn in de Belgische bioscopen en vanaf 19 december in Nederland. De film is een coproductie met Ketnet en wordt in België verdeeld door Kinepolis Film Distribution. Regie is in handen van Gert-Jan Booy.

De poort der Zielen

De bewoners van Schemermeer maken zich op voor een groot dorpsfeest. Vladimir, Wilko en Keelin, de leden van de Nachtwacht, hebben extra reden tot feesten want hun vriend en mentor Vega mag eindelijk na 77 jaar uit zijn boek komen.

Maar de vreugde is van korte duur, want de drie helden krijgen slecht nieuws te horen… Ondertussen beraamt ook de opperdemon Nemmeza snode plannen om alleenheerser te worden over alle werelden. Zal de Nachtwacht sterk genoeg zijn om dit duistere wezen tijdig te stoppen?

Maar er is nog meer goed nieuws, want ook de clip van de single ‘Wees niet bang’, de vijfde single van het album, zal vanaf morgen te zien zijn. Je kan de clip, die ook beelden van de film bevat bekijken op vrijdag 19 oktober om 18u op Studio 100 TV, YouTube en Facebook. 

Eerste reeks met audiodescriptie

De eerste drie seizoenen van de succesreeks Nachtwacht zijn voortaan ook beschikbaar met audiodescriptie, voor blinde en slechtziende kijkers. Nachtwacht is de eerste reeks die werd bewerkt voor kinderen.

Nachtwacht reeks 1 tot en met 3 is vanaf 15 oktober online te bekijken via ketnet.be, de app en via VRT NU. Vanaf 10 november starten de uitzendingen op televisie, elke zaterdag en zondag om 12u.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today