18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024

Eerste film voor Studio 100-reeks Nachtwacht!

Nachtwacht
© Studio 100

De populaire Ketnet-reeks Nachtwacht krijgt een eerste bioscoopfilm: ‘De Poort der Zielen’. De film zal te zien zijn in de Belgische bioscopen vanaf 12 december 2018.

De film, waarvan de opnames deze zomer starten, is een coproductie van Ketnet en Studio 100 en zal verdeeld worden door Kinepolis Film Distribution.

Verhaal

De bewoners van het pittoreske Schemermeer maken zich op voor een groot dorpsfeest. Vladimir (Louis Thyssen), Wilko (Giovanni Kemper) en Keelin (Celine Verbeeck), de leden van de Nachtwacht, hebben extra reden tot feesten want hun vriend en mentor Vega (Sven De Ridder) mag eindelijk uit zijn boek komen.

Maar de vreugde is van korte duur want de drie helden krijgen slecht nieuws te horen. Iemand van hen zal immers de Nachtwacht moeten verlaten. Ondertussen beraamt de opperdemon Nemmeza snode plannen om alleenheerser te worden over alle werelden.  Zal de Nachtwacht sterk genoeg zijn om dit duistere wezen tijdig te stoppen?

Nieuw album

Ook vandaag stelden de helden van Nachtwacht hun eerste album voor op de set van de populaire Ketnet-reeks. Op de cd staan naast de hits ‘Nachtwacht’, ‘Ad Inferos’, ‘Schemermeer’ ook gloednieuwe songs zoals ‘Vega’ en ‘Wees niet bang’.

Als bonus zijn op de cd ook 2 gloednieuwe, spannende luisterverhalen terug te vinden waarin we kennismaken met 2 nieuwe wezens : De IJskoning en De Sintel. Deze verhalen waren nooit eerder te zien op tv en werden ingesproken door Celine Verbeeck (Keelin), Louis Thyssen (Vladimir) en Giovanni Kemper (Wilko) maar ook door andere gekende Nachtwacht acteurs, zoals onder andere Sven De Ridder (Vega) en Peter Van De Velde (Cooper).

De nieuwe cd verschijnt op vrijdag 18 mei.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today