3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 januari 2022
3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 januari 2022

Eline ziet investering in het water vallen

Eline De Munck
© Medialaan/VTM

Eline De Munck heeft een emotioneel berichtje gepost op sociale media. Over hoe de coronacrisis alles heeft veranderd. “2 weken geleden was het normaal zover, dan zou de nieuwe #Deux collectie, waar het hele @zebfashion team samen met mij vol passie en liefde aan gewerkt heeft, voorgesteld worden,” schrijft Eline op Instagram. “Maanden hard labeur, stoffen kiezen, prints maken, snits uitwerken, een shoot in Bangkok,.. de kers op de taart is bitter,” vervolgt de jonge onderneemster. “De voldoening is klein want mensen zien rondlopen met onze creaties op straat zit er niet in, ze komen ontdekken in de winkels kan ook niet. De spanningsboog van dit hele proces kent geen hoogtepunt. Door Corona is alles nu anders en draait de economie andere kanten op.”

Eline De Munck begrijpt de genomen maatregelen maar wil toch nog een woordje advies meegeven aan haar volgers: “Prioriteiten zijn er om gesteld te worden en het is logisch dat andere dingen nu voor gaan maar als je wil shoppen, vergeet dan je lokale handelaars niet. Als je wil steunen, vergeet dan je lokale handelaars niet. Als je wil helpen, vergeet dan je lokale handelaars niet.”

Eline De Munck voegt eraan toe dat niet alleen in de zorg met hart en ziel gewerkt wordt. “Zeb is uitgegroeid tot het prachtige bedrijf dat het is door elke dag weer harT te werken en iedereen in de boite gemotiveerd en gelukkig te houden. Ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van dat team en ik hoop dat jullie onze creaties mooi vinden. Ze zijn gemaakt om je power en kracht te geven, om je vrouwelijk en elegant te laten voelen, om je mooi en sterk te laten zijn en dat blijft ook in deze dagen belangrijk,” besluit Eline De Munck.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today