12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Ella Leyers: “Dat was een grote fout die ik maakte”

Ella Leyers
@VRT

In 2018 had Ella Leyers nooit gedacht dat ze 4 jaar later de vaste presentatrice zou worden van ‘De Ideale Wereld’. Toen ze ‘ja’ zei op de vraag om in het panel van ‘Scheire en de Schepping’ te gaan zitten, leerde ze Jan Jaap van der Wal kennen.

Hij vroeg haar of ze het even als side-kick wou komen proberen bij ‘De Ideale Wereld’ en zo kwam Ella bij Woestijnvis terecht. Drie jaar later mocht ze meteen het programma presenteren.

“Voor hetzelfde geld had ik in 2018 ‘nee’ gezegd voor die panelshow en dan had ik nu die job niet gehad. Of misschien ook wel. Maar dat weet je niet”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Toen Ella 19 was kwam ze in New York terecht, ook allemaal heel toevallig. Ze had al gezegd dat ze na haar middelbaar toneelschool zou doen, maar toen ze in Vlaanderen een ingangsexamen moest doen, kreeg ze stress en krabbelde ze terug.

“Ik heb me dan aan de Universiteit ingeschreven voor theater-, film- literatuurwetenschappen, maar ik besefte al snel: dat was een fout. Al googelend kwam ik op de toneelschool van New York. Ik kon in Londen auditie gaan doen en ik werd toegelaten. Ik ben er uiteindelijk vier jaar gebleven.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today