12 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Ella Leyers: “Ik mag daar niet meer over praten”

Foto: VRT

Het had niet veel gescheeld of Ella Leyers was misschien nooit de presentatrice van ‘De Ideale Wereld’ geworden. Ze had schrik dat men haar niet langer zou bellen voor acteerrollen en dat maakte de twijfel toch groter.

Gelukkig heeft ze de stap toch gezet en was de schrik nergens voor nodig. Ze zijn Ella nog steeds blijven bellen voor verschillende rollen.

“Maar de paar dingen die me aangeboden ­werden, heb ik niet kunnen doen. Wat eigenlijk niet erg is: ik heb ze niet kunnen doen omdat ik al werk heb. Ik heb afgelopen zomer wel beseft dat ik die vier maanden pauze best had kunnen opvullen met een film of een rol in een reeks, mocht die gelegenheid zich voorgedaan ­hebben. Dat hou ik in mijn achterhoofd”, geeft ze toe in Billie.

Voor corona had Ella het ook steeds over een komische theatershow. Daar hebben we nadien niks meer van gehoord, maar toch zijn de plannen er nog altijd.

“Maar ik moet stoppen met daar over te praten. Er zijn mensen die mij wat dat betreft nog steeds proberen aan te ­moedigen: Allez, komaan Ella ! Misschien moet ik die show ­gewoon verkopen, zonder dat ik iets heb, en zo voor mijn eigen deadline zorgen. Wie weet komt hij er zo dan wel. Ik hoorde ooit het verhaal van mensen die het zo hadden gedaan. Ze ­hadden nog niks, maar legden wel al speeldata vast. Toen moésten ze wel.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today