10 °C Antwerpen, BE
donderdag 5 november 2020
10 °C Antwerpen, BE
donderdag 5 november 2020

Ella Leyers: “ik trek mijn plan zonder man”

Ella Leyers
Foto: Photo News

Ella Leyers is zonder enige twijfel de meest begeerlijke vrijgezel van het moment dankzij haar geslaagde deelname in De Slimste Mens. “En er zijn opvallend veel mannen die daar wat aan willen doen,” vertelt Ella in Humo. “Dan krijg ik op Instagram out of the blue een berichtje van een wildvreemde: ‘Zullen we trouwen?’” Maar daar heeft Ella niet meteen een boodschap aan…

“Als jonge, moderne vrouw voelt het niet per se als een manco om geen partner te hebben. Wij zijn de zelfvoorzienende generatie. Vroeger was het als vrouw handig om een man te hebben, want die zorgde voor een inkomen en een sociaal leven. Maar dit is 2020, ik heb zelf een job, en vrienden die mijn leven doen sprankelen. Ik trek mijn plan zonder man,” klinkt het zelfverzekerd bij Ella Leyers in Humo.

Al ligt net daardoor de lat voor die potentiële partner wel érg hoog. “Want alle basisnoden zijn vervuld: een lief is er voor de extra’s, om je iets wonderlijks aan te wijzen. Er speelt bij mij ook een soort van fierheid: ik wil toch licht bewonderend naast mijn lief kunnen staan. Met hem naar buiten gaan, en glimmen van trots omdat hij, en niet iemand anders, aan mijn zijde staat,” vertelt Ella Leyers in het weekblad.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today