9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Ellen Callebout: “Hoe heb ik dat toch gedaan vroeger”

Ze is nu fulltime huisvrouw

Foto: Play4

Een huis in Oostduinkerke, eentje in Saint-Tropez en eentje in Antwerpen, de kans dat je de Verhulstjes ergens tegen het lijf loopt, is dus groot. Gert verblijft vaak in Antwerpen voor zijn werk, en dat ze daar een appartement hebben, maakt het voor het gezin net iets gemakkelijker. Ellen, de vrouw van Gert staat in voor het onderhoud van de huizen en voor de goed draaiende organisatie van het gezin.

“Ik vraag me nog altijd af hoe ik vroeger 80 uur per week kon werken en een huishouden kon runnen. Het is een luxe dat ik kan kiezen om niet te werken. Zo kan ik Gert altijd vergezellen. Ik prijs mezelf echt heel gelukkig met het leven dat ik nu leid”, klinkt het in Story.

Ellen heeft nooit voor de spotlights gekozen en haar twijfel rond ‘De Verhulstjes’ was dan ook groot. “Ik stond daar echt niet voor te springen. Maar uiteindelijk zijn het leuke familiebeelden voor later. Dat ik gewoon mezelf kon blijven, heeft me over de streep getrokken. We doen niet veel anders wanneer we gevolgd worden door een cameraploeg. Ik blijf het huishouden doen, of ze dat nu filmen of niet. Als de camera alleen op mij gericht zou zijn, zou ik me ongemakkelijk voelen, maar het gaat over de hele familie.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today