14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024

Els de Schepper met de dood bedreigd

Foto: VRT

Waar gaat het met deze wereld naartoe? Een vraag die veel mensen zich wellicht stellen. Een antwoord op deze vraag hebben wij helaas niet. Feit is dat we met de coronamaatregelen niet altijd kunnen doen wat we zouden willen doen. Els de Schepper is momenteel ook niet op een podium te vinden. “Het is toch niet eerlijk dat bijvoorbeeld restaurants en cafés wel mogen open zijn, maar dat er tegelijkertijd wordt afgeraden om ze te bezoeken?”, reageert zij in Het Laatste Nieuws. “Ik mag zelf voorstellingen spelen voor honderd mensen, maar ik moet een veel grotere zaal huren. Hierdoor kom ik niet uit de kosten.”

Els heeft zich de afgelopen week meermaals druk gemaakt in wat er momenteel gaande is. “Dat ik me hierover uitgesproken heb, werd me de voorbije dagen trouwens niet in dank afgenomen. Er zijn een aantal mensen die mij met de dood bedreigd hebben, corona toewensten, … Een iemand had zelfs mijn adres gepost op Facebook zodat ze mij een lesje konden komen leren, … Geef toe: dat is er toch allemaal zwaar over?”, gaat zij in Het Laatste Nieuws verder.

“Ik wil niet bang zijn, maar iemand met slechte bedoelingen zou hier misbruik van kunnen maken. Voorlopig dien ik geen klacht in. Ik hoop dat het bij wat loze dreigementen blijft.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today