26 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
26 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Emotioneel afscheid in ‘Familie’

Emotioneel afscheid in ‘Familie’

Foto: VTM

Afgelopen week was het dan zover. In ‘Familie’ konden we het afscheid van Ludo Hellinx en Hilde Van haesendonck zien. We zagen hoe het in de reeks gepensioneerde duo op reis vertrok, voor minstens 3 maanden. Die scène was ook meteen de allerlaatste scène van Ludo en Hilde. Zo neemt de reeks alweer afscheid van enkele geliefde acteurs uit de reeks.

“Ik voelde de ochtend van onze laatste opnamedag dat het moeilijk zou worden en dat was ook zo. Het afscheid verliep heel emotioneel. En ik schrok hoe sommige collega’s meeleefden. Vooral de reactie van Roel Vanderstukken, die mijn schoonzoon Benny speelt, raakte me zeer diep”, klinkt het in Tv Familie.

Ook Hilde beleefde een emotionele dag en het afscheid viel haar zwaar. “Een gevoelige scène spelen, kostte me geen moeite. Ik was toen zelf zeer emotioneel. De collega’s met wie je jaren hebt samengewerkt en die je graag ziet, moeten achterlaten: dat is niet prettig. Er zijn veel tranen gevloeid. En niet alleen bij mij. Ludo en ik kregen een warm applaus van de ploeg. Dat deed me wel wat.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today