2 °C Antwerpen, BE
maandag 6 december 2021
2 °C Antwerpen, BE
maandag 6 december 2021

Emotionele dag voor Niels Destadsbader

Niels Destadsbader
© Medialaan/JOE

14 April is een dag waar Niels Destadsbader niet de beste herinneringen aan heeft en dat zal voor eeuwig en altijd zo zijn. Vandaag is het namelijk 8 jaar geleden dat Robbie om het leven kwam en die trieste verjaardag herdenkt Niels vandaag op Instagram.
Robbie was één van de beste vrienden van Niels Destadsbader en tevens muzikant in zijn band. Robbie kwam in 2012 om het leven bij een tragisch ongeval, nota bene na zijn eigen verjaardagsfeest.

Niels vertelde in ‘Het Huis’ bij Eric Goens dat hij zich schuldig voelt, want hij had Robbie bij hem thuis opgepikt en zijn ouders beloofd om hem veilig en wel weer af te zetten. Maar Robbie bleef op zijn verjaardagsfeestje hangen terwijl Niels plichtsbewust naar huis reed omdat hij de volgende ochtend moest werken.

Enkele uren later was Robbie overleden. “Het zal nooit wennen, maat. Gisteren een pint gedronken op jouw 32e verjaardag, vandaag moeten we jou al 8 jaar missen. ? Ik denk aan je. ? #robbie #poupe”, schreef Niels dinsdagochtend op Instagram.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today