17 °C Antwerpen, BE
woensdag 4 augustus 2021
17 °C Antwerpen, BE
woensdag 4 augustus 2021

Entertainment Today overgenomen

Afgelopen week hebben de oprichters van Entertainment Today beslist om de website in handen te geven van het bedrijf achter onder andere Showbizzsite.be .

Ruim vijf jaar geleden kwamen Christof Desmedt en Jurgen Malfait op het idee om met Entertainment Today te starten. De website kreeg meteen het respect van heel wat Vlaamse artiesten, er verschenen door de jaren heen duizenden nieuwsberichten en ook tal van primeurs.

Om de continuïteit van de website te verzekeren, werd besloten om de site in handen te geven van de makers van de Showbizz-Site.
Peter De Smedt: “Ik ben blij dat we Entertainment Today aan ons portfolio kunnen toevoegen. De afgelopen jaren hebben Christof en Jurgen met hart en ziel aan hun website gewerkt, wij zetten dat werk verder. Het is de bedoeling om in de toekomst 7 dagen op 7 en de klok rond nieuwsberichten te brengen. De Vlaamse artiesten zullen een nog prominentere rol krijgen op Entertainment Today. “

De bezoekers van Entertainment Today mogen gerust zijn: Entertainment Today gaat gewoon verder. “We behouden de stijl van Entertainment Today en zullen 365 dagen per jaar nieuws brengen. Daarvoor willen we een sterk team uitbouwen. Met de overname van Entertainment Today willen we de Vlaamse artiesten nog meer aandacht geven, aandacht die zij in de geschreven media veel te weinig krijgen.”

Veel plezier op Entertainment Today, blijf ons volgen! U weet ons te vinden voor primeurs!

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today