18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Er was eens… Hans en Grietje!

Hans en Grietje
© Music Hall

Vanaf oktober 2018 kan u in Stadsschouwburg Antwerpen, Ethias Theater Hasselt en Capitole Gent gaan genieten van een gloednieuwe, sprankelende bewerking van de alom geliefde klassieker ‘Hans en Grietje’.

Hoofdrolspelers Wout Verstappen en Ianthe Tavernier krijgen als Hans en Grietje in deze familievoorstelling het gezelschap van Ilse La Monaca als ‘Boze Heks’ haar eerste rol in een sprookjesmusical en mag Wout zijn voormalige Ghost Rockers-collega Matthew Michel verwelkomen. Matthew zal de rol van ‘Prins’, een nieuw personage dat gecreëerd wordt voor deze moderne versie van ‘Hans en Grietje’, vertolken.

‘Hans en Grietje’ wordt een sprookjesmusical boordevol aanstekelijke, originele liedjes, coole dansjes, verrassende personages en een gezonde dosis humor. Ook nu zal de mooie Music Hall-traditie bewaard worden en kunnen de kids na afloop van de voorstelling op de foto met hun favoriete sprookjesfiguren, tijdens een geanimeerde meet & greet.

Praktisch

De musical Hans & Grietje is vanaf oktober 2018 te zien in de Stadsschouwburg in Antwerpen, het Ehtias Theater in Hasselt en de Capitole in Gent.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today