15 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024

Erik Goossens: “waarom werd ik nog nooit gevraagd voor Liefde Voor Muziek?”

Bieke Ilegemes Erik Goossens Twee Sterrenrestaurant
© Medialaan/VTM

Erik Goossens was een gaste gast op het podium van Tien Om Te Zien met de groep Leopold 3. Volle Maan, Vergeet-mij-nietje, Zomernacht,… De hits stapelden zich op voor de groep waar ook Patje Krimson toe behoorde. Erik Goossens vraagt zich in TV Familie openlijk af waarom zij nog nooit gevraagd werden voor Liefde Voor Muziek…

“Meestal houd ik de boot af wat reünies betreft”, bekent Erik Goossens in TV Familie. “Maar als er één programma is waar ik direct ‘ja’ tegen zeg, is het ‘Liefde voor Muziek’.”

“Eigenlijk is het jammer en gek dat VTM mij die vraag nog nooit gesteld heeft”, aldus de zanger die alle seizoenen van het programma gevolgd heeft. “De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik al seizoenen van ‘Liefde voor Muziek’ gezien heb met artiesten van wie ik me afvraag of mensen hen wel kennen.”

“Met Leopold 3 hebben we nummer 1-hits gehad. Misschien denken die programmamakers dat ik niet meer muzikaal actief ben? Terwijl ik straks toch de Lotto Arena zal vullen”, aldus Erik Goossens die met onder andere Jan Van Looveren en Gene Bervoets als de ‘Grungblavers’ optreedt in de Lotto Arena op 4 september.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today