16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Erik Van Looy trekt naar het theater met zaalshow

Foto: VIER

Als alles goed gaat, gaat Erik Van Looy in 2022 rondtrekken in Vlaanderen met zijn eerste zaalshow. Die kreeg de titel ‘verslaafd!’. Daarin vertelt Erik over de leukste anekdotes die hij in zijn leven al heeft meegemaakt. Maar niet alleen de grote filmsterren zullen aan bod komen, ook persoonlijke verhalen passeren de revue. De show is een idee van Jens Dendoncker en Fokke van der Meulen.

“Die vonden dat ik iets moest doen met de anekdotes uit de quiz. Uiteindelijk komt het neer op wat ik in mijn leven meemaakte. Maar ik vond dat aanvankelijk nogal egotripperig. Bovendien zag ik me niet voor honderd mensen op een podium staan”, klinkt het bij Erik in Het Belang Van Limburg.

Maar toch werkte Erik een zaalshow uit en die is nu zo goed als klaar. Hij liet iemand het aantal lachsalvo’s noteren tijdens zijn try-outs en daar is Erik erg tevreden over. “Het waren er 321 in 80 minuten. Dat is om de vijftien seconden. Daar kan ik mee leven, want mijn grootste schrik in mijn leven is mensen te vervelen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today