5 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Eveline Cannoot heeft nieuw album ‘Hartslag’ uit!

Eveline Cannoot
© NOOT Records

MENT TV-presentatrice en zangeres Eveline Cannoot stelde woensdagavond haar nieuwe album ‘Hartslag’ voor.  Heel wat collega’s, vrienden en familie kwamen de geboorte van Eveline’s nieuwste muzikale boreling – én haar verjaardag – meevieren.  

In 2015 kwam ‘AnderSterker’ uit. Een album vol Vlaamse liedjes, omdat Eveline Cannoot ervan houdt haar gevoelens te bundelen in het juiste lied. De voorbije jaren is ze blijven zoeken naar de dingen die haar gelukkig maken. Als vast gezicht van MENT TV krijgt ze elke dag de kans om zichzelf te ontplooien tot een vaste waarde in de muziekwereld.

Er kwamen ook andere kansen op haar pad. Zo deed ze in juni 2017 mee aan de BV-week van ‘Komen eten’, samen met oa Loredana van 2 Fabiola. Een geweldig televisieavontuur waar ze ontzettend veel goeie feedback op kreeg en uiteraard ook de nodige promo!

Naast televisiewerk werkte ze vorig jaar 140 optredens af en kwamen er ook nieuwe singles uit. ‘Ben jij gelukkig met mij’ haalde hoge toppen in de charts, kreeg A-rotatie bij Radio 2 en kreeg zelfs de zegen van Patricia Paay. Naast ‘Droog mijn tranen’ uit 2016, komt ook ‘Alles’ op het nieuwe album te staan. Dit nummer werd haar toevertrouwd door Sabien Tiels die het in 1999 schreef, samen met Wigbert. Na deze onvergetelijke ervaringen, tijd dus voor een opvolger, tijd voor een tweede album !

Logisch dat ze een album maakt met als titel ‘Hartslag’: Ze volgt al jaren haar hart, want dat klopt letterlijk en figuurlijk, voor muziek. Samen met haar producer David Vervoort kwamen ze tot een album met nummers die kloppen, in alle opzichten. “Ik heb echt wel mijn sound gevonden ! Verfrissend, puur en eigentijds”, zo laat Eveline weten.

Er staan 6 nieuwe nummers op, waarvan drie eigen nummers. Udo Mechels schreef ‘Als ik dans’ en hij zorgde tevens voor een aangrijpende melodie op een tekst die ze deze keer zelf schreef en kreeg de titel ‘Vleugels’. Sabien Tiels gaf haar het nummer ‘Zeg me hoe’, een nummer waarvan ze weet dat het voor iedereen herkenbaar zal zijn.

Zelf koos ze voor ‘Adrenaline’ als eerste single uit het album, omdat dit album haar een zalige kick geeft naar een nieuw avontuur in haar jonge leven. “Mijn hart klopt dus voor deze nieuwe uitdaging, maar ook voor mijn fans. Ik hoop dat zij mogen ervaren dat ik er voor 100% voor ga. Dat ze mijn hartslag voelen en horen in mijn liedjes”, zegt Eveline.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today