14 °C Antwerpen, BE
vrijdag 30 september 2022
14 °C Antwerpen, BE
vrijdag 30 september 2022

Evi Hanssen deelt emotioneel bericht

Evi Hanssen
Foto: VTM

Evi Hanssen kreeg de afgelopen weken vaak de vraag hoe ze zo positief blijft in deze vreemde tijden. En daarop formuleerde ze een opvallend antwoord op sociale media waarin ze zich kwetsbaar opstelt. Evi Hanssen geeft haarzelf immers toelating om soms met grote onzekerheid op de zetel te liggen, schrijft ze op Instagram.

“Ik sta niet altijd te zingen, lachen en dansen. Hoe gaat dit eindigen, hoe ziet de toekomst van mijn kinderen eruit ? Wanneer ga ik mijn ouders nog eens kunnen omhelzen, wanneer gaan we nog eens met vrienden en geliefden rond een tafel zitten, armen in elkaar gehaakt, klinkend op onze gezondheid? Ik mis dat. Iedereen mist dat. En dan zit ik nog in een zeer comfortabele situatie. Een fijn huis, spaarcentjes om deze weken te overbruggen, een fantastische relatie en gezonde kinderen. Ik leef mee met al die mensen die het zoveel moeilijker hebben. Morgen weer een dag in ons kot. Maar ook weer een dag met een sprankeltje hoop, liefde en smakelijke grappen online. Durf te voelen. Bel een vriend. Huil en lach. En ga weer door. Sterkte iedereen!”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today