13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Evi Hanssen: “ik ben mezelf een paar keer tegengekomen”

Foto: VTM

Evi Hanssen blikt tevreden terug op haar deelname aan ‘Over De Oceaan’ op VIER. “Ik ben vooral trots dat ik ‘ja’ heb gezegd op deze reis. Om eerlijk te zijn: ik heb serieus getwijfeld, maar Kurt heeft me overtuigd. En zelfs de praktische dingen geregeld”, vertelt Evi in Story.

De presentatrice geeft toe dat ze veel over zichzelf heeft geleerd aan boord van het zeilschip: “Ik ben mezelf wel een paar keer tegengekomen. Ik kende mezelf vooral als de stoere, grote en expressieve Evi maar op dat schip heb ik mezelf leren kennen als rustig, meegaand en introvert. En ik heb ontdekt dat het oké is om eens onzeker te zijn. ik ben blij dat ik dat kantje van mezelf heb ontdekt”, klinkt het bij Evi Hanssen in Story.

Evi Hanssen voelt zich dan ook prima in haar vel. En dat al gedurende een hele tijd. Ze straalt meer dan ooit: “omdat ik echt op een toppunt in mijn leven zit. Niet alleen professioneel, ook privé. Ik heb een keigoed lief die nu mijn verloofde is. Daarnaast heb ik twee fantastische zonen, zijn er twee plusdochters bijgekomen en heb ik het geluk een eigen huis te hebben”, kan Evi Hanssen niet anders dan tevreden zijn.

“Ja, ik heb een scheiding moeten verwerken, maar dat heeft me gebracht op de plek waar ik nu sta en daar ben ik heel tevreden over”, besluit Evi Hanssen in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today