8 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Evi Hanssen moet tragisch nieuws verwerken: “ik ben in tranen uitgebarsten”

Foto: VTM

Evi Hanssen heeft slecht nieuws gekregen: negen jaar nadat Evi’s moeder borstkanker overwon, werd er opnieuw kanker vastgesteld. “Ik ga niet meer genezen, Evi.”

“Uit een routineonderzoek vorige week bleek dat de tumorwaarden in haar bloed te hoog waren”, vertelt Evi Hanssen in Het Nieuwsblad. “Er volgde een scan van de borsten, de maag en de lever. Een tweede bloedafname bevestigt nu dat de tumorwaarden op amper een week opnieuw ferm zijn gestegen.”

Even later belde Evi’s mama met nog meer slecht nieuws: “er zijn uitzaaiingen in haar lever vastgesteld, en waarschijnlijk ook in haar botten.”

“Ik ga niet meer genezen, Evi”, zei mijn lieve, sterke moeder aan de telefoon. Ze klonk niet verdrietig of boos. “Maar de dokter heeft gezegd dat ze er alles aan gaan doen om mijn leven op een pijnloze manier te rekken. Maanden, of misschien wel jaren.”

Evi Hanssen was op de hondenwei toen haar moeder haar belde met het tragische nieuws. “Nadat ik de telefoon uitduwde, barstte ik in snikken uit, midden op de hondenwei”, aldus een emotionele Evi Hanssen in Het Nieuwsblad.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today