28 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
28 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Evy Gruyaert praat over haar angstproblemen: “Ik heb lang getwijfeld”

Mensen haalden er veel steun uit

Foto: VIER

Op Canvas kan je elke week kijken naar ‘Therapie’, een programma waarin BV’s getuigen over de angsten waarmee ze worstelen en hoe ze daarmee omgaan. Ook presentatrice Evy Gruyaert kwam getuigen in het programma. Zij sprak over de angstgevoelens waarmee ze worstelt. De reacties die ze ontving waren ontzettend positief.

“Mijn inbox stroomde over met meer dan honderden berichten. Alleen maar positieve. De mensen bedanken me: ‘Thank God, ik ben niet alleen. Ook al dacht ik dat altijd’ of ‘Merci voor de herkenbaarheid.’ Dat is fijn om te lezen. Ik heb lang getwijfeld of ik wel zou getuigen. Je stelt je erg kwetsbaar op, terwijl het publiek jou nou net kent als de vrolijke presentatrice”, vertelt Evy aan Story.

Dat Gruyaert kampt met angststoornissen dat was een goed bewaard geheim. De presentatrice loopt er niet graag mee te koop. Maar dat ze als bekend gezicht hierdoor zo’n relevant thema kan aankaarten, dat vindt ze erg positief. “Want als niemand ooit zijn mond opendoet, dan zal er ook weinig veranderen aan dat eventuele taboe.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today