6 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 maart 2024
6 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 maart 2024

Ex van Mathias Vergels krabbelt recht: “na amper een jaar huwelijk verwacht je dit niet”

Mathias Vergels en Julie
Foto: Peter De Smedt

Julie Houtman krabbelt recht nadat ze vijf maanden geleden haar huwelijk met Thuis-acteur Mathias Vergels op de klippen zag lopen. “Het waren heftige maanden,” onthult de 28-jarige Julie in Dag Allemaal.

“Het is allemaal vooral heel erg intens geweest. Het was net het begin van de coronaperiode, die heb ik nauwelijks bewust meegemaakt. Als je amper een jaar getrouwd bent en nog niet zo lang een kind hebt, verwacht je niet dat alles ineens stopt,” klinkt het emotioneel bij Julie.

Gelukkig kon de ex van Mathias Vergels rekenen op de steun van haar ouders en zus, want ze moest ook een nieuwe woonst zoeken en een nieuwe opvang voor Emile.

Emile was trouwens haar lichtpuntje in deze moeilijke maanden. De kleine Emile mocht niet lijden onder haar gevoelens van boosheid en haar verdriet.

Ook voor Mathias Vergels was Emile de prioriteit. “Emile was onze prioriteit en in functie daarvan heb ik mijn negatieve gevoelens een beetje aan de kant kunnen schuiven. We hebben redelijk snel alles in schoonheid kunnen afronden”, onthult Julie in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today