22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

Ex van Sean Dhondt haalt zwaar uit: “alsof iedereen zich oké voelde bij dat schandaal”

Ex van Sean Dhondt haalt zwaar uit: “alsof iedereen zich oké voelde bij dat schandaal”

Foto: DPG Media

Allison Scott trok na het schandaal rond haar echtgenoot Sean Dhondt terug naar haar familie in Amerika. “Een derde van m’n leven was hij mijn partner én beste vriend. Nu zullen Sean en ik wellicht nooit meer met elkaar praten. Dat is hard”, vertelt Allison openhartig in Dag Allemaal.

Voor Allison afreisde naar de Verenigde Staten voor Thanksgiving zou ze bij Kat Kerkhofs in Kat Zonder Grenzen al een eerste keer reageren op de affaire ‘Eveline’. Toen hield ze zich nog op de vlakte over haar toekomst met Sean, maar stiekem wist ze de uitkomst al…

“Ik wist perfect wat er moest gebeuren, maar als je in die situatie zit, is het zo moeilijk om een beslissing te nemen en dat uit te spreken”, geeft Allison Scott toe in Dag Allemaal. “Daarom wou ik ook even weg van alles.”

“Bij Kat heb ik alles gezegd wat ik op dat moment wou zeggen. Het moest er eens uit, want ik was echt gefrustreerd dat er zoveel onzin verscheen. ‘Laten we proberen om het schandaal zoveel mogelijk toe te dekken en te doen alsof iedereen zich hier oké bij voelt.’ Fuck that. Hoezo moet ik mij daar oké bij voelen? Dat is bullshit. Dat interview gaf mij een stem, ik kon eens eerlijk zeggen hoe ik me voelde”, blikt Allison Scott in Dag Allemaal terug op het interview met Kat Kerkhofs.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today