5 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 februari 2023
5 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 februari 2023

F.C. De Kampioenen beste film volgens Ketnetters!

FC De Kampioenen
© VRT/Ketnet

Zaterdagavond werd de nieuwe F.C. De Kampioenenfilm ‘Forever’ door de Ketnetters uitgeroepen tot coolste film van het jaar! 

De derde film rond de populairste voetbalploeg van Vlaanderen kwam in december in de zalen en wist al een recordaantal kijkers naar de bioscoop te lokken. Onder hen ook heel wat Ketnetters, want die riepen F.C. De Kampioenen Forever uit tot de populairste film van het jaar.

Verhaal

DDT is ‘back in business’ en slaagt er op sluwe wijze in om eigenaar te worden van F.C. De Kampioenen. Boma wordt meteen buitenspel gezet en onze Kampioenen worden vervangen door een nieuw team van jonge, getalenteerde spelers. De Kampioenen zitten in zak en as en willen kost wat kost hun ploeg terug in handen krijgen maar dat kan alleen als ze ervoor voetballen: wie wint mag zijn ploeg ‘F.C. De Kampioenen’ blijven noemen.

Ze beseffen dat ze kansloos zijn tegen het team van DDT en beslissen om versterking te gaan zoeken in Babacouta, een dorp in Afrika waar Pol lang geleden nog voor Artsen Zonder Grenzen heeft gewerkt. Het wordt een bewogen avontuur met tal van hindernissen en een race tegen de klok. Komen de Kampioenen tijdig met Afrikaanse topspelers naar huis en winnen ze de o zo belangrijke match die zal beslissen over hun voortbestaan?

De derde Kampioenenfilm is met grote voorsprong de best bezochte Belgische film van 2017 met al meer dan 2,5 keer het aantal toeschouwers van Het Tweede Gelaat.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today