18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024

Familie-acteur haalt zwaar uit: “heb het hier stilaan mee gehad!”

Foto: DPG Media

Gunther Levi heeft op Instagram vrije loop gegeven aan zijn frustraties. De Familie-acteur excuseert zich er zelfs voor bij zijn volgers: “sorry voor mijn frustratie”, klinkt het bij Gunther Levi nadat hij hard heeft uitgehaald naar de verstrenging van de veiligheidsmaatregelen.

De Familie-acteur deelt een artikel waarin door de virologen gepleit wordt om opnieuw te verstrengen: “Waarom heb ik dan eigenlijk die spuiten in mijn schouder laten rammen?” foetert Gunther Levi.

De acteur die we kennen als ‘Peter Van den Bossche’ uit Familie deelt nog een ander artikel waarin een vaccinoloog meegeeft dat groepsimmuniteit een vaccinatiegraad vereist van 90%, waarop Gunther Levi prompt de cijfers van Vaccinet meegeeft waaruit blijkt dat iets meer dan 92% van de 18-plussers gevaccineerd werden. Alleen lijkt de acteur te vergeten dat enkel politici werken met die categorie van 18+ en dat virologen altijd de hele bevolking beschouwen.

“Sorry voor mijn frustratie op Insta, maar heb het stilaan echt gehad”, verontschuldigt Gunther Levi zich bij zijn volgers op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today